158
page-template-default,page,page-id-158,stockholm-core-1.0.8,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-5.1.5,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
Title Image

Hotel Luxury at Home

Hotel Luxury at Home

Er is een groeiende vraag naar luxe hotelproducten voor thuis. Met name het comfortabele bed staat bovenaan de lijst van items die hotelgasten mee willen nemen naar huis. Hoe bijzonder zou het zijn om uw unieke hotelbeleving te integreren in het dagelijkse leven van uw gasten. Loyale ambassadeurs en terugkerende gasten is het resultaat. Het Hotel Retail programma van DOUXE maakt dit mogelijk. Via een shop-in-shop en communicatie kunnen uw gasten eenvoudig het gewenste product bestellen. DOUXE neemt het proces van bestelling, fulfilment en levering volledig uit handen en biedt uw gasten vijfsterren service.

Full Service Retail Programma

Van de dagelijkse operatie tot het optimaliseren, wij nemen alles voor u uit handen wat komt kijken bij een professionele webshop. U profiteert van de ervaring van DOUXE als consumentenmerk en als leverancier van bed, bad en spa producten aan hoogstaande hotels. DOUXE Hotel Retail Services is een programma dat turn key operations, marketing en e-commerce combineert op een niveau dat aansluit bij de eisen en wensen van de high class hospitality. Zo kunnen u en uw gasten heerlijk slapen ’s nachts.

Verleng de unieke merkbeleving van uw hotel en creëer loyale terugkerende gasten met het retailprogramma van DOUXE