142
page-template-default,page,page-id-142,stockholm-core-1.0.8,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-5.1.5,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
Title Image

Signature Bedden

Uw eigen bedconcept

DOUXE is specialist in het ontwikkelen van signature bedden. Daarbij houden wij rekening met de wensen van uw gasten, de stijl van uw hotel en uw operatie, zoals bij housekeeping. Met een signature bed van DOUXE onderscheidt u zich gegarandeerd. Wij geloven in de kracht van samenwerking. Een uniek bedconcept voor een eerlijke prijs, dat is onze ambitie.

 

Oog voor operations

Een succesvol hotel steunt op een sterkte operatie. DOUXE weet wat er bij het runnen van een hotel komt kijken. Met name voor housekeeping is de keuze van een bed belangrijk. Door gebruik te maken van lichtgewicht materialen en topdekmatrassen zijn onze bedden makkelijk en snel op te maken. Alle materialen zijn geselecteerd op duurzaamheid en intensief hotelgebruik. Uiteraard speelt hygiëne hierbij een hoofdrol.

Ultieme comfortbeleving

Uiteraard moet een bed comfortabel zijn en de juiste ondersteuning bieden. DOUXE gaat nog een stap verder. Slapen kan een echte beleving worden. Door een bed zorgvuldig op te bouwen uit meerdere lagen creëren wij de ultieme comfortbeleving. De boxspring en het matras zorgen voor een stevige basis. Extra lagen creëren het zachte luxe gevoel. Denk aan dik gevulde donzen dekbedden, DOUXE Featherbeds en bedlinnen van Egyptisch percal katoen.

Excellence is in the details

Als hotelier heeft u oog voor design. Alles moet kloppen. DOUXE adviseert, denkt mee en ontwerpt. Van de stoffering van de matrassen tot aan bijpassende hoofdborden, elk detail kunnen wij voor u personaliseren. Maatwerk is onze standaard. Bovendien werken wij samen met architecten en stylisten, zowel uit ons eigen netwerk als met de door u uitgekozen ontwerper.

Specialist in het ontwikkelen en zorgvuldig samenstellen van elegante en unieke hotelbedden